Uit Grootmoeders Keuken

LOGO.png
Uit Grootmoeders Keuken: ambachtelijke producten met de smaak van ‘toen’
 

Nu te bestellen: Oliebollen

Échte ouderwetse oliebollen, zoals Grootmoeder ze maakt. Uit Grootmoeders Keuken bakt ze vers voor u, voor de feestdagen. Heerlijke oliebollen mét een goed verhaal, dat maakt het extra leuk om uw collega’s, medewerkers of familie er mee te verrassen.

De Oliebollen worden vers voor u gebakken op 21 en 22 december en zijn nu op bestelling verkrijgbaar.

download (23).png

Prijs: per zakje van 6 stuks € 5

Zelf op te halen op Oostmaaslaan 950, of bezorgd aan de deur in Rotterdam (bezorgkosten € 10)

 
 
 

De lekkerste zoetigheden, gemaakt door Rotterdamse Oma's & Opa's!  

Uit Grootmoeders Keuken maakt producten met 'de smaak van toen'. Samen met Rotterdamse ouderen worden heerlijke taarten, cakes en andere lekkernijen gebakken.

We zijn begonnen met het ontwikkelen van het recept voor de lekkerste appeltaart: onze taart is nét wat minder zoet, bevat echte Ceylon kaneel en heeft een heerlijk amandel-frangipane laagje op de bodem. 

Inmiddels zijn ook citroen cake, brownies, kokos-amandel cake (glutenvrij) en boterkoek toegevoegd aan het assortiment. 

IMG_9407.JPG

Ontstaan

Het idee van Uit Grootmoeders Keuken is ontstaan in een ouderen complex in Rotterdam. Wij merkten dat eenzaamheid en verveling daar dagelijks aanwezig was. Hoewel er leuke activiteiten voor de bewoners georganiseerd werden, waren deze vooral bedoeld om te vermaken. Terwijl deze mensen nog zoveel kennis hebben en kunnen want wie denkt er niet met smaak terug aan de lekkere appeltaart die oma vroeger maakte, of de gehaktballen die op zondag in de pan lagen te sudderen? 

Onder begeleiding van Food for Thought komt er wekelijks een groep ouderen bij elkaar om met elkaar te koken en te bakken. In de toekomst zullen wij hopelijk ons assortiment uitbreiden met nog veel meer smakelijke producten!